Beste Fit & Funner,

Opnieuw zaten meer dan 4 miljoen Nederlanders afgelopen dinsdagavond voor de buis te hopen op goed nieuws van onze minister president Mark Rutte en Hugo de Jonge. Bij sommigen konden de champagneflessen ontkurkt worden; sommigen zijn weer enorm teleurgesteld. Het is ongelofelijk, maar waar… wij zullen moeten wachten met het openen van onze deuren.

Maar Fit & Fun is Fit & Fun niet als we ook nu opkrabbelen en in mogelijkheden denken. We zijn met het team bij elkaar gekomen om te kijken hoe we jullie in deze situatie zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

We hebben al onze leden een mail gestuurd met de mogelijkheden die wij buiten aanbieden. Voor onze vestiging Deventer maken we gebruik van het terrein van Go Ahead Eagles, voor vestiging Eerbeek onze eigen parkeerplaats en voor onze vestiging Twello op onze stoep voor de club. Uiteraard zullen alle lessen gegeven worden volgens de richtlijnen van het RIVM en kan er ingeschreven worden via de reserveringslink.

De buiten activiteiten mogen alleen gevolgd worden als de contributie NIET is opgeschort (optie 4 in onze vorige mail). Mocht je gekozen hebben voor optie 4 en nu toch deel willen nemen, laat het ons dan weten zodat wij jouw contributie alsnog kunnen innen.

We gaan door met onze online Zoom lessen. Het rooster voor WEEK 9 (maandag 1 maart) hebben jullie al in de vorige mail ontvangen. Het rooster WEEK 10-11-12 staat in de mail van vrijdag 26 februari. Jullie kunnen voor iedere les dezelfde link gebruiken.

Wil jij meer ondersteuning dan in bovengenoemde mogelijkheden? Behoefte aan 1 op 1 begeleiding? Wellicht is Personal Training dan iets voor jou! Wil jij afvallen, fitter en sterker worden, of simpelweg gezonder leven? Onze Personal Trainers Lieke, Frank en Bram helpen je met je training, mindset en voeding! Vraag vrijblijvend informatie aan voor deze efficiënte 1 op 1 begeleiding door het contactformulier op onze website in te vullen: https://fit-fun.nl/personal-training/ Personal Training valt buiten onze reguliere abonnementen. 

We hopen echt dat we tijdens de volgende persconferentie goed nieuws krijgen zodat wij de deuren mogen openen. We missen jullie vreselijk en hopen jullie snel in de buitenlessen/zoomlessen te zien!

Sportieve groet,
Team Fit & Fun