Sportcentrum Fit & Fun Deventer, fitness op maat voor iedereen

Wil jij je gezond en fit voelen? Doelgericht werken aan je kracht, conditie of herstel? Kom naar Fit & Fun Fitness Deventer en werk aan je persoonlijke doelstellingen. Met uitstekend begeleide individuele fitness, motiverende groepstrainingen of doelgerichte medische fitness werk je aan de spiergroepen die jij wilt, van ontspannend tot intensief. Zo biedt Fit & Fun Fitness Deventer voor elk wat wils.

Apparaten en trainingsmaterialen van Sportcentrum Fit & Fun Fitness Deventer

Individuele fitness Deventer

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele fitnesstrainingen. Wil je lekker alleen trainen, hoe lang en wanneer jij dat wilt? Het kan bij Fit & Fun Fitness Deventer. Werk op je eigen niveau aan je spierkracht, verbetering van je figuur, conditie of algehele fitheid. Je traint individueel, maar onze fitnessinstructeurs zijn altijd aanwezig om jou een stapje verder te helpen of je vragen te beantwoorden.

Fitness Op Maat

Fitness Op Maat van Sportcentrum Fit & Fun fitness Deventer is een zeer doelgerichte individuele fitnesstraining. Wil je doelgericht trainen op een manier die goed bij je past? Maar is personal training voor jou net een stap te ver? Samen met jouw persoonlijke fitnessinstructeur van Fit & Fun maak je een fitnessschema-op-maat. Hiermee werk je heel gericht aan het behalen van jouw doelen. Meer kracht, afvallen of conditie opbouwen was nog nooit zo eenvoudig.

Groepslessen fitness Deventer

Fit & Fun Fitness Deventer biedt zo’n zestig groepslessen per week. Voor iedereen van jong tot oud, man of vrouw is er een passende groepsles. Van lekker ontspannen bewegen tot zeer intensief sporten, er is voor wat wils, bijvoorbeeld dansen, fietsen, steps of spinning. En voor kinderen bijvoorbeeld Junior Fit, streetdance en jeugdkickboksen. Het grote voordeel van groepstraining: je daagt elkaar uit om nog beter te presteren.

Synrgy360XL, een complete workout in de helft van de tijd

Synrgy360XL is een revolutionaire groepsworkout. Train slimmer, beter en efficiënter op ons innovatieve Synrgy360XL, waarmee je een complete workout doet in de helft van de tijd.

Mentaal en fysiek in balans komen met yoga

In onze fitness in Deventer bieden wij ook yogalessen aan. Yoga zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal in balans komt door het toepassen van verschillende technieken. Het volgen van yoga in Deventer kan helpen bij het afvallen en verhelpen of voorkomen van spier- en gewrichtsklachten.

Medische fitness

Bij ons kun je ook terecht als sporten (even) geen fun is. Bijvoorbeeld als je moet revalideren of als je moet trainen vanwege een lichamelijke beperking. Onder leiding van onze fysiotherapeut annex fitnessinstructeur werk je eraan om pijnvrij te bewegen. Je krijgt advies en een trainingsschema op maat. Medische fitness is inbegrepen bij je abonnement.

Gratis proefweek fitness Deventer

Wil je (weer) beginnen met fitness? Grijp nu je kans met de Gratis Proefweek van Sportcentrum Fit & Fun fitness Deventer. Kom een week lang helemaal gratis en zonder verplichtingen fitnessen en ervaar de leuke sfeer en uitstekende begeleiding in ons moderne fitnesscentrum.

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.