Sportcentrum Fit & Fun Sportschool Twello, werk doelgericht aan kracht, conditie of herstel

Sportschool Twello gezocht? Fit & Fun Twello is een professionele gym in Twello waar plezier in je sport voorop staat. Vind je het leuk om gezellig en ontspannen in groepsverband te sporten? Of wil je juist met intensieve trainingen heel gericht werken aan het halen van jouw doelen? Wat je ook wilt, hoe je het ook wilt beleven, het is allemaal mogelijk bij Fit & Fun sportschool Twello. En daarbij krijg je van ons de professionele begeleiding die je nodig hebt.

Individuele trainingen bij Fit & Fun sportschool Twello

Wil je fitnessen op vaste momenten in de week? Of past de mogelijkheid om individueel te trainen op elk gewenst moment beter bij jou? Bij Fit & Fun, de sportschool in Twello, is het allemaal mogelijk, zeven dagen per week. Je kunt op werkdagen bij ons zowel ‘s morgens,
‘s middags als ‘s avonds sporten en in het weekend. Wil je individueel trainen met fulltime begeleiding? Dat kan met personal training van Fit & Fun.  En wil je herstellen van een blessure of revalideren? Kies dan voor medische fitness, waarbij de begeleiding in handen is van een deskundige trainer.

Motiverende groepstrainingen bij Fit & Fun sportschool Twello

Met groepstrainingen van Fit & Fun sportschool Twello daag je elkaar uit om nog beter te presteren. Een aantal van onze motiverende groepstrainingen:

ClubJoy training

ClubJoy Fit & Shape

Een zeer afwisselende groepsles van ClubJoy met elementen van cardio, aerobics en dance. Op het ritme van geweldige muziek werk je met plezier aan je mentale en fysieke fitheid: coördinatie, snelheid, lenig, hart-en longconditie en kracht.

Les Mills trainingen

Bodypump

Bodypump is de originele barbell-les die je hele lichaam versterkt. In een uur daag je al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Geweldige muziek en inspirerende instructeurs helpen jou bij het snel behalen van de gewenste resultaten. 

Bodybalance

Bodybalance laat je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Neem even een  persoonlijke time-out van je drukke dagelijks leven met eenvoudige en veilige yogabewegingen. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

RPM

Verbrand veel calorieën en word snel fit met RPM, indoor cycling op het opzwepende ritme van motiverende muziek. Van  beklimmingen tot sprints, met RPM bepaal je zelf de weerstand en pedaalsnelheid, voor  intensiteit van je workout die bij jou past.

Overige Les Mills trainingen

X-Core training

Een buis gevuld met grit als workoutapparaat. Het bewegende grit geeft je training extra impact door extra mechanische belasting van je spieren en bindweefsel. Dat is de X-Core workout met de X-Core-Trainer: voor meer spierkracht, gezonder bindweefsel en een strakkere body.

Freestyle trainingen

BBBB

Buik, Billen, Benen & Bovenlichaam: een full-body workout voor jong en oud. Alle spiergroepen komen aan bod! Je traint met steps, gewichtjes of dynabands en doet buikspieroefeningen. Tijdens deze training wordt er niet gesprongen.

Core Stability

Workout van drie kwartier, waarmee je het gebied tussen de navel en knieën traint: buik, onderrug, bil, bekken. Het circuit van 15 oefeningen leg je 2x af, elke oefening duurt een minuut.

Bootcamp

Intensieve groepstraining, heerlijk in de buitenlucht. Weer of geen weer: gaan we altijd naar buiten. Je traint in teamverband onder professionele begeleiding van de fitnessinstructeur van  Fit & Fun sportschool Twello.

(Extreme) Synrgy

Groepsles op ons Synrgy360 circuit met onder meer touwen, ballen, gewichten, barbells, bokshandschoenen en kettlebells. En de Extreme Synrgy duurt een kwartier langer en is dus nog intensiever.

Yin Yoga

Iedereen kan meedoen aan deze rustige vorm van Yoga. Zelfs met een blessure is Yin Yoga mogelijk. Ondanks de rustige uitstraling van Yin Yoga, kunnen de houdingen toch fysiek en mentaal heel uitdagend zijn.

Yang Yoga

De actievere en dynamischer mannelijke tegenhanger van Yin Yoga, met elementen uit Power, Bikram, Ivengar, Ashtanga en Vinyasa Yoga. Door aanspanning van spieren werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen. Ook Yang Yoga is geschikt voor iedereen.

Fit en Vitaal

Fit en Vitaal verzorgen wij speciaal voor senioren. Training van de algehele conditie en fitheid door middel van losse oefeningen, deels in circuitvorm. Een prettige les waarin het sociale gebeuren ook een belangrijke rol speelt!

Overige freestyle trainingen

Jeugdsport

Juniorfit

Jeugdfitness voor iedereen vanaf 10 jaar, tot je 13e onder begeleiding van een speciale jeugdinstructeur en daarna ook individueel. Gevarieerde trainingen met oefeningen die goed zijn voor je bot- en spieropbouw. Juniorfit verhoogt je concentratievermogen en is goed voor je sociale ontwikkeling. Het kan zelfs je schoolprestaties verbeteren.

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.