Fysiotherapie Deventer : samenwerking praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink en Sportcentrum Fit & Fun

Sportcentrum Fit & Fun heeft een samenwerkingsverband met praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink voor fysiotherapie Deventer. Om de combinatie fitness & fysio in Deventer te kunnen bieden, werken wij samen met praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink. Hier kun je terecht voor zowel behandeling als preventie van blessures. Het advies van de fysio binnen Fit & Fun is gratis voor onze leden.

De voordelen van fitness & fysio onder één dak

Het samenwerkingsverband van Fit & Fun Deventer met praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink heeft voor onze leden veel voordelen:

Manuele therapie, dry needling & fysiotherapie Deventer

De fysiotherapeuten van praktijk voor fysiotherapie Hanken Veldink die advies kunnen geven  bij Sportcentrum Fit & Fun hebben sterke affiniteit met sport en fitness. Zij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, dry needling en manuele therapie. Dankzij een mooie mix van vakkennis en persoonlijke ervaring in de fitness zijn behandelingen van blessures zeer doelgericht. Doel van alle fysiotherapie-behandelingen is het behalen van het gewenste resultaat met minimale uitval van trainingen vanwege blessures.

Inloop spreekuur Fit & Fun Fysiotherapie Deventer

De fysiotherapeut van praktijk Hanken Veldink fysiotherapie Deventer houdt 1 keer per week inloopspreekuur:

 

Heb je lichamelijk klachten, dan kun je als lid van Sportcentrum Fit & Fun Deventer ook buiten het inloopspreekuur een afspraak maken met de fysiotherapeuten.

Over Hanken Veldink Fysiotherapie Deventer

Hanken Veldink Fysiotherapie is een kleinschalige en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk. Binnen de praktijk ligt de focus op persoonlijke aandacht. Daarom behandelen de fysiotherapeuten altijd op basis van een 1-op-1 principe.

Interesse in een Gratis Proefweek Fitness? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.