ClubJoy Yoga Deventer, werk aan je lichaam en geest

Met ClubJoy Yoga Deventer werk je aan de conditie van zowel je lichaam als je geest. Het helpt je bij het vinden van de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Clubjoy Yoga is geschikt voor iedereen, van jong tot oud, man of vrouw en ongeacht je lichamelijke conditie en kracht. Bovendien helpt ClubJoy Yoga je bij het afvallen, het maakt gewicht verliezen een stuk gemakkelijker.

Waarom kies je voor ClubJoy Yoga Deventer?

Resultaten van ClubJoy Yoga Deventer

Yoga Deventer

Veelgestelde vragen bij ClubJoy Yoga Deventer

Wat is de achtergrond van ClubJoy Yoga?

ClubJoy Yoga is gebaseerd op pilates, yoga en tai chi, eeuwenoude technieken uit het Verre Oosten. In deze oude Oriëntaalse culturen beoefenden heel veel mensen deze meditatieve, ontspannende bewegingsvormen.

Wat is het verschil tussen yoga en tai chi?

Yoga gebruikt het lichaam als hefboom voor spieroefeningen. De ontspanning gaat diep, maar veel mensen vinden de yogahoudingen moeilijk. In tegenstelling tot yoga is tai chi van oorsprong een krijgskunst. In ClubJoy Yoga gebruiken we alleen de ontspannende en helende technieken uit de tai chi. Door de staande houding zijn deze technieken minder belastend voor het lichaam. Ook harmonie in ademhaling en beweging is belangrijk bij ClubJoy Yoga.

Voor wie is ClubJoy Yoga Deventer geschikt?

Iedereen kan meedoen aan ClubJoy Yoga Deventer. Het maakt niet uit of je man bent of vrouw,
jongen of meisje, hoe oud je bent, hoe fit je bent, of je blessures of aandoeningen hebt. Ons yogaprogramma brengt balans in je leven. Dit programma helpt iedereen fitter, sterker en gezonder worden, elk op zijn of haar eigen manier of niveau. Naast onze yogalessen in Deventer bieden wij ook yogalessen aan in Twello en Eerbeek.

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.