Fitness

Starten met fitness in Deventer/Eerbeek/Twello

Kom sporten in onze fitnessruimte die ingericht is voor individuele fitness trainingen. Gericht op het ontwikkelen en onderhouden van spierkracht, figuurverbeteringen en algehele fitheid. Je traint individueel, maar wel onder begeleiding van onze fitness instructeurs. Uiteraard is de hele fitnessruimte voorzien van airconditioning.

Verschillende fitness mogelijkheden

Het lichaam bestaat uit vele spiergroepen die je allemaal wilt trainen. Daarnaast heeft iedereen een eigen fitness doelstelling. En ook nog eens zijn of haar persoonlijke voorkeur van trainen. Daarom zijn er verschillende fitness mogelijkheden. Onder andere kracht- en cardiofitness apparatuur, los materiaal (zoals stangen, dumbells, kettlebells etc.) én Synrgy360XL (uniek in Deventer en Twello!).

Fitness schema op maat 

Bij Fit & Fun is het ook mogelijk om met behulp van een ‘op-maat-gemaakt-fitness-schema’ je fitness training uit te voeren. De fitnessinstructeurs helpen je hier heel graag bij! Fitness in Deventer, Eerbeek en Twello: het was nog nooit zo makkelijk.

Gratis Proefweek Fitness bij Fit & Fun Deventer/Eerbeek/Twello

Meld je aan voor de gratis proefweek fitness. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.