BodySupport voedingsprogramma bij Fit & Fun

SLIMMER BEZIG

Met het voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je nu wil afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wil halen. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Tijdens het programma kom je erachter wat jouw lichaam nodig heeft om je doel te bereiken, daarvoor heb je ook ’n persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.

Het verhaal van Gijs!

“De combinatie van anders eten en sporten werkt voor mij echt! Begonnen met een gewicht van 84,4 ben ik inmiddels 67 kilo en zie ik de veranderingen aan mijn lichaam wat motiveert om door te gaan.”

In maart 2018 ben ik begonnen met het Body Support programma in combinatie met 3 keer per week sporten. Eigenlijk wist ik niet zo goed waaraan ik begon, maar dat ik iets wilde veranderen aan mijn levensstijl was voor mij heel duidelijk.

Ik geloofde nooit zo in kreten als “je moet er klaar voor zijn” of “er moet een knop om”, maar inmiddels snap ik die opmerkingen. De combinatie van anders eten en sporten werkt voor mij echt! Begonnen met een gewicht van 84,4 ben ik inmiddels 67 kilo en zie ik de veranderingen aan mijn lichaam wat motiveert om door te gaan.

De 1e 5 maanden ben ik niet afgeweken van het programma. Nu gun ik mezelf af en toe een glaasje wijn of een etentje buiten de deur. Ik voel me fitter, ben minder moe en heb meer energie. Dat ik er uiterlijk strakker van wordt is een extra voordeel. Ik kan dit programma zeker aanraden, maar je moet het wel zelf willen! Een wondermiddel bestaat niet maar als je de juiste instelling hebt kan dit programma samen met de begeleiding die je krijgt vanuit Fit & Fun je een heleboel geven!

Interesse in het voedingsprogramma? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.