Sportcentrum Fit & Fun Sportschool Eerbeek, trainen met effect en plezier

Sportschool Eerbeek gezocht? Fit & Fun in Eerbeek biedt je ruime keuze in individuele trainingen en groepstrainingen. Van ontspannend en gezellig tot zeer intensief, voor iedereen is er een passende workout. Hoe goed of slecht je kracht en conditie ook zijn, wij helpen je met kennis en ervaring écht verder bij het halen van jouw doelen, bijvoorbeeld meer spierkracht, een betere conditie of herstel van een blessure. Voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Individuele trainingen bij Fit & Fun sportschool Eerbeek

Bij onze sportschool in Eerbeek kun je voor jezelf fitnessen en trainen wanneer jij dat wilt. Onze fitnesszaal is zeven dagen per week open, op werkdagen overdag en ‘s avonds en zelfs in het weekend, in de ochtenduren. Wil je doelgericht en effectief trainen met één-op-één persoonlijke begeleiding? Kies dan voor onze personal training. En ben je geblesseerd of beperkt in je bewegingsvrijheid? Bij onze medische fitness krijg je begeleiding van een deskundige trainer die nauw contact heeft met onze fysiotherapeut.

Motiverende groepstrainingen bij Fit & Fun sportschool Eerbeek

Vind je het leuk om in een groep te trainen? Met groepstrainingen van Fit & Fun sportschool Eerbeek haal je het beste uit jezelf. Een greep uit onze groepstrainingen.

ClubJoy trainingen

ClubJoy Power krachttraining

Zeer effectieve groepstraining met halters. Je bepaalt zelf het gewicht. Met Clubjoy Power van Fit & Fun sportschool Twello werk je aan spierkracht in je hele lichaam benen, borst, rug, triceps, biceps, schouders en buik. Voel je fitter, sterker en energieker.

ClubJoy Cycle

ClubJoy Cycle spinning is een intensieve training van Fit & Fun Sportschool Eerbeek die je helpt afvallen en conditie opbouwen. Zoek je een training waarmee je veel vet verbrandt? Daag jezelf keer op keer uit tijdens deze workout op opzwepende muziek. Iedereen kan meedoen.

Overige ClubJoy trainingen

Les Mills trainingen

BodyJam

BodyJam is een sensationele danceworkout. Moves uit de hiphop, latin, disco en funk doen je vergeten dat je eigenlijk bezig bent met een workout.

BodyAttack

High-energy interval cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. BodyAttack Fit & Fun sportschool Twello is een doordachte mix van atletische bewegingen kracht- en stabilisatie oefeningen op motiverende muziek.

Overige Les Mills trainingen

X-Core training

Met de X-Core-Trainer – een buis gevuld met grit – belast je jouw spieren en bindweefsel net even meer dan met dezelfde training zonder de extra mechanische belasting. X-Core zorgt voor meer spierkracht, gezonder bindweefsel en een strakker lijf.

Freestyle Trainingen

Spinning

Effectief fietsprogramma waarbij je 600 tot 800 calorieën verbrandt. Voor iedereen die wil afslanken, een betere conditie wil of een sportprestatie wil neerzetten. Spinning is geschikt voor echt iedereen, want je bepaalt je eigen weerstand, pedaaltred en intensiteit.

Yoga

Yoga leert je luisteren naar je lichaam. Je bewustwording verbetert, je leert zien en voelen wie je werkelijk bent. Alle yogahoudingen laten organen, klieren, gewrichten, zenuwstelsel, bloedvaten en evenwichtsorganen, beter functioneren. Iedereen kan meedoen aan yoga.

Jeugdsporten

Overige jeugdsporten

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.