Fitness Eerbeek gezocht? Sportcentrum Fit & Fun Eerbeek: word fit en have fun!

Zoek je een fitness in Eerbeek? Wil je fitnessen met effect en ook nog fun hebben tijdens het sporten? Dan ben je bij Fit & Fun Sportcentrum Eerbeek aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor doelgerichte personal training, gezellige maar effectieve groepstrainingen of individueel fitnessen wanneer jij maar wilt. Bij Fit & Fun werk je aan jouw doelen op de manier die bij jou past!

Wat krijg je als lid van Fit & Fun Fitness Eerbeek?

Individuele fitness Eerbeek, Fitness op Maat

Wil je op jouw tempo en naar eigen inzicht fitnessen? Werken aan je spierkracht, conditie, figuur en algehele fitheid op het moment dat het jou uitkomt? Kies dan voor individuele fitness van Fit & Fun Sportcentrum Eerbeek. Je traint lekker voor jezelf in onze fitnessruimte met airco. Onze fitnessinstructeurs zijn aanwezig om jou te begeleiden als je daarom vraagt.

Fitnessapparatuur Fit & Fun Sport Eerbeek

Fitness Op Maat bij Fit & Fun Eerbeek

Fit & Fun fitness Eerbeek biedt Fitness Op Maat: doelgericht trainen met behulp van jouw persoonlijk op maat gemaakte fitnessschema. Dit schema stelt onze fitnessinstructeur samen met jou op aan de hand van jouw persoonlijke doelen, omstandigheden en fysieke conditie. Fitness Op Maat bij Fit & Fun Eerbeek: fit worden was nog nooit zo makkelijk. En leuk!

Groepslessen: gezellig en effectief trainen

Train je in groepsverband, dan zet je veel gemakkelijker nét dat stapje extra. Want je daagt elkaar uit om beter te presteren. Groepslessen bij Fit & Fun fitness Eerbeek zijn niet alleen gezellig, je trekt je aan elkaar op. Of het nu gaat om Club Cycle (spinning) of BodyJam (dansen),  Club Yoga, Club Power, BodyStep, Grit of een van de ongeveer twintig andere groepslessen van Les Mills of Clubjoy: met elkaar gaat het fitter en sterker worden, conditie opbouwen of afvallen bijna vanzelf. Speciaal voor de jongste sporters bieden we Junior Fit en de groepslessen streetdance en jeugdkickboksen.

Personal Training, maximaal resultaat dankzij 1-op-1-begeleiding

Bij personal training van Fit & Fun Fitness Eerbeek krijg je één-op-één begeleiding van jouw eigen personal trainer. De trainingen zijn volledig afgestemd op jou persoonlijk. Zo werk je met op maat gemaakte trainingsschema’s heel gericht en met maximaal resultaat aan het halen van jouw doelen.

Medische fitness helpt je pijnvrij bewegen

Wil je sporten om te herstellen van een blessure?  Onze fitnessinstructeur kan je daarbij helpen. Je krijgt advies en een trainingsschema op maat met als doel dat jij weer pijnvrij kan bewegen. Medische fitness is voor al onze leden bij het abonnement inbegrepen!

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.