Fysiotherapie Eerbeek, uw eigen fysiotherapeute bij Fit & Fun

Je kunt bij Patricia, fysiotherapeute bij fysiotherapie Eerbeek & Loenen in onze sportschool terecht voor behandeling van sportblessures. Ook is onze fysiotherapeute beschikbaar voor advies en begeleiding als het gaat om blessurepreventie. Wil je op een gezonde manier blijven bewegen onder deskundige begeleiding? Onze fysiotherapeute helpt je graag verder.

Inloopspreekuur Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

Lekker sporten is blessurevrij sporten. Daarom heeft Sportcentrum Fit & Fun in Eerbeek een samenwerking met Fysiotherapie Eerbeek & Loenen. De fysiotherapeute houdt elke woensdag van 16.00-17.00 uur inloopspreekuur in onze sportschool. Al onze leden kunnen er dan terecht met al hun vragen. Deze service valt binnen je abonnement, hieraan zijn dus geen extra kosten verbonden. Uitvoerige behandelingen of behandeltrajecten vinden vervolgens plaats op afspraak.

Waarom kies je voor Fysiotherapie Eerbeek?

Over Fysiotherapie Eerbeek & Loenen

Je kunt bij Fysiotherapiepraktijk Eerbeek & Loenen terecht voor alle klachten en problemen op het gebied van houding en beweging. Alle therapeuten van deze praktijk hebben hun eigen specialisatie. Vraagt je klacht of blessure om een andere aanpak dan algemene fysiotherapie, dan verwijst onze fysiotherapeut je graag door naar een gespecialiseerde collega. Je kunt hier onder meer terecht voor:

De kwaliteit van fysiotherapie Eerbeek & Loenen

Fysiotherapie Eerbeek & Loenen is een PlusPraktijk van zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea. Dat is voor de cliënten een garantie van kwaliteit, onder meer als het gaat om deskundigheid van de fysiotherapeuten, klanttevredenheid en het in kaart brengen van de klachten en het te verwachten aantal behandelingen. Ook heeft de praktijk het HKZ Keurmerk, dat garandeert dat de zaken intern goed op orde zijn, de klant altijd centraal staat, betrouwbare resultaten aantoonbaar zijn en dat er voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening.

Interesse in een Gratis Proefweek Fitness? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.