Home > Corona

Corona

Beste Fit & Funner, 

Het zal jullie niet zijn ontgaan: sinds 16 maart jl. hebben fitnessondernemers – met pijn in hun hart – de deuren moeten sluiten tot
tenminste 6 april. Dat geldt ook voor onze sportscholen. We hebben alle begrip voor die maatregelen, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is precies waar we ons als sportschool samen met jullie iedere dag voor inzetten: gezonder, fitter en vitaler worden en blijven.

Vooralsnog gaan we er nog steeds van uit, hopen we, dat we 7 april onze deuren weer voor jullie mogen openen.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jullie. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn, kunnen wij jullie daarin niet ondersteunen zoals wij dat zouden willen. Dat spijt ons. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu wij onze deuren hebben moeten sluiten.

Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil echter niet zeggen dat we jullie nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en jullie kunnen adviseren. Om jullie in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we jullie het volgende aan:

> FitSnacks.TV

> How at Home (BRN/XCore/LXR)

Les Mills on demand

Deze week ontvangen jullie een mail met een link voor nog meer on demand Les Mills lessen.

Uiteraard hebben wij een aantal vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden voor maart en april ontvangen. Wij hebben nauw contact met onze branchevereniging NL Actief. Jullie zullen begrijpen dat wij niet over 1 nacht ijs willen gaan en dat wij ons goed moeten laten informeren hoe nu verder.

Nederland – en in het bijzonder onze branche – verkeert in een ongekend uitzonderlijke situatie.

Vooralsnog hopen wij 7 april onze deuren te mogen openen. Zodra wij meer informatie hebben, informeren wij jullie daarover. Het is lastig om afzonderlijke reacties op social media te beantwoorden; iedere situatie is anders en zoals we al aan hebben gegeven: we hebben veel stof om goed over na te denken.

Wij hopen dat jullie hier begrip voor hebben. Team Fit & Fun hoopt dat jullie gezond blijven.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

Hartelijke groet,

Lars en Ronald