Fitness Afspraken Systeem

Jouw stok achter de deur!

Vaak hebben mensen geen idee wat er allemaal mogelijk is met het trainen op kracht- en cardio toestellen. De meest voorkomende wensen/doelen zijn daardoor heel algemeen zoals b.v. afvallen/gewicht verliezen en conditie/figuur verbeteren. Wij helpen u de juiste doelen te stellen m.b.v. ons unieke Fitness Afspraken Systeem!

Introductietraining

Als u bij Sportcentrum Fit & Fun met (cardio)toestellen wilt gaan sporten, wordt er eerst een afspraak gemaakt voor een introductietraining. Dit kunt u zien als een eerste kennismaking met het trainen op onze toestellen. De toestellen zijn van het merk Life Fitness en Gym80, Matrix en Technogym.

2e afspraak

Bij de 2e afspraak heeft u een ontmoeting met één van onze professionele fitnessinstructeurs. Wij zijn trots dat wij u kunnen meedelen dat al onze instructeurs gediplomeerd zijn en dat wij mede daardoor ook een zeer goede beoordeling hebben gehad voor onze LERF certificering. Dit is een belangrijk kwaliteitskeurmerk in fitnessland. De instructeur gaat samen met u, uw doelen bepalen. Dit kunnen algemene doelen zijn, zoals bv. afvallen of conditie verbeteren, maar dit desgewenst ook veel verder gaan. Denkt u hierbij bv. aan:
  • sportspecifieke doelen;
  • blessurebehandeling/preventie;
  • core stability training (gericht op kleine buik- en rugspieren; oftewel je houding verbeteren!)
  • figuurcorrectie (denkt u hierbij niet alleen aan afvallen, maar ook aan spiermassa opbouwen)
  • 55 + (deze mensen zien we steeds meer in ons sportcentrum. Zoals u weet beginnen veel lichamelijke klachten op latere leeftijd)
Door middel van een trainingsschema op maat, zullen uw klachten afnemen of zelfs worden voorkomen!

Vervolgafspraken

Ook na de 2e afspraak blijven wij u volgen, adviseren en bijsturen. Dit kan door middel van verschillende afspraken. Denkt u hierbij aan: evalutatie-afspraken, afspraken voor het maken van een nieuw trainingsschema, advies voor een groepsles, meet- en weegafspraken, etc. Buiten de gemaakte afspraken om, kunt u uiteraard sporten wanneer u wilt! In het verleden is gebleken dat het beloven en het daadwerkelijk volgen van mensen twee aparte verhalen zijn! Wij beschikken over een softwareprogramma dat WEL mogelijk maakt iedereen te volgen! Nieuwe mensen, maar ook mensen die al jaren bij ons sporten kunnen hier (kosteloos!!) gebruik van maken. Meldt u zich daarom NU bij één van onze fitnessinstructeurs. U zult ervaren dat het heel prettig is dat uw doelen ook bijgesteld kunnen worden!

Gratis Proefweek Fitness bij Fit & Fun Deventer | Eerbeek | Twello

Meld je aan voor de gratis proefweek fitness. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor je startafspraak.