Home > Voedingsconsulent Deventer

Voedingsconsulent Deventer bij Fit & Fun, afslanken binnen 3 maanden

Wil je snel en blijvend op een gezonde manier afslanken? Met de Fit & Fun voedingsconsultent in Deventer boek je binnen 3 maanden verrassende resultaten. Je krijgt persoonlijke, vakkundige begeleiding bij het Fit & Fun Afslank Pakket. En wil je supersnel resultaat? Kom dan sporten met de Belly Attack.

Afslank Pakket van de Fit & Fun Voedingsconsulent Deventer

Het Fit & Fun Afslank Pakket is een effectieve en doelgerichte mix van trainingen en verantwoord eten. Met bewegings- en voedingsadviezen val je je onder professionele begeleiding op een verantwoorde manier af. Meld je aan voor het Fit & Fun Afslank Pakket onder leiding van onze voedingsconsulent in Deventer en kies voor een gezonder leven.

Fitness Afspraken Systeem

Gedurende de 3 maanden die het Afslank Pakket duurt, kom je op afspraak bij de Fit & Fun voedingsconsulent in Deventer voor voedingsadviezen, schema’s en uitgebreide metingen. Zij motiveert en ondersteunt je wanneer jij dat nodig hebt. Ook ga je gedurende deze drie maanden volop bewegen. Je kunt meedoen aan onze groepslessen of individuele workouts doen op de toestellen in onze fitnessruimte. Je plant je trainingen en houdt dit bij in ons Fitness Afspraken Systeem.

Fit & Fun BellyAttack

Bij ons Afslank Pakket kun je gebruikmaken van de Fit & Fun BellyAttack. De Belly Attack geeft tijdens het fitnessen infrarood-dieptewarmte af aan je buik. Hierdoor neemt je doorbloeding toe, wat de vetverbranding bevordert.

Sporten met 200% effect

Het is heel lastig om buikvet kwijt te raken. Dat heeft te maken met de slechte doorbloeding van dat gebied. Dat merk je tijdens het bewegen. Wanneer je gewoon blijft bewegen zoals je gewend bent, blijft je buik altijd koud. De infrarood-dieptewarmte van de BellyAttack stimuleert de doorbloeding van de buik en daarmee de vetverbranding. Daardoor bereik je met de BellyAttack in dezelfde tijd dubbel zoveel resultaat. Sporten met de Belly Attack betekent daarom 200% resultaat tijdens jouw favoriete groepsles of fitnesstraining.

Interesse? Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang direct alle (start) informatie!

Vul onderstaand formulier in en klik op versturen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je startafspraak.